Info

Openingstijden

Vrijdag 12 april: 10:00 – 17:00

Zaterdag 13 april: 10:00 – 17:00

Zondag 14 april: 10:00 – 17:00

Adres

Martiniplaza is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Tickets

Online tickets zijn te koop via de website. Op de dag zelf kan je ook tickets kopen aan de kassa. Middagtickets zijn geldig na 13.00 uur. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Regulier ticket: €14,50
Middag ticket : €11,50
Aan de kassa + €2,-

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Bereikbaarheid

In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als je Martiniplaza bezoekt. Wij raden aan om Google Maps te gebruiken voor de meest actuele en snelste route. Bekijk alle wegwerkzaamheden in Groningen en meer informatie via www.groningenbereikbaar.nl

OV

Martiniplaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Verschonen/ voeden/kolven

Op Huisje Boompje Baby vind je genoeg plekken om jouw kindje te voeden, verschonen en om te kolven. Er is een magnetron en waterkoker aanwezig.

Garderobe

Bij de informatiebalie vind je de garderobe. Hier kan je je jas en/of tas veilig achterlaten. De kosten zijn €1,50 per dag. Alleen met pin te betalen.

Eten en drinken

Er is een groot foodplein en een koffieterras waar je kan genieten van allerlei soorten hapjes en drankjes.

Over ons

Huisje Boompje Baby is een evenement georganiseerd door Lyse Events en Martiniplaza Groningen. Met liefde & enthousiasme wordt dit evenement neergezet in samenwerking met partners BabyPlanet en Martiniziekenhuis.

Informatie pinnen

Pinnen

In en om Martiniplaza is het niet mogelijk om bij een geldautomaat contant geld te pinnen. Bij alle faciliteiten vanuit Martiniplaza kan uitsluitend gepind worden. Het zal per standhouder verschillen of er zowel gepind als contant betaald kan worden.

 

Beeld- en geluidsopnames

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.