Info

Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 14 april: 10:00 – 17:00

Zaterdag 15 april: 10:00 – 17:00

Zondag 16 april: 10:00 – 17:00

Adres

Adres

Martiniplaza is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Tickets

Tickets

Online tickets kopen kan tot een dag voor de gewenste bezoekdag, dus niet meer op de dag zelf. Op de dag zelf kan je tickets kopen aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Regulier ticket: €14,50

Middag ticket: €11,50

Aan de kassa € 16,50

Informatie parkeren

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card.

Informatie bereikbaarheid

Bereikbaarheid

In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als je Martiniplaza bezoekt. Bekijk alle wegwerkzaamheden in Groningen en meer informatie via www.groningenbereikbaar.nl

Informatie openbaar vervoer

OV

Martiniplaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Verschonen/ voeden/kolven

Op Huisje Boompje Baby vind je genoeg plekken om jouw kindje te voeden, verschonen en om te kolven. Er zijn luiertjes aanwezig die je kan gebruiken. Ook is er een magnetron en waterkoker aanwezig.

 

Informatie garderobe

Garderobe

Er is een garderobe aanwezig om je jas en/of tas veilig op te hangen. De kosten zijn €1,50 per dag. Alleen met pin te betalen.

Informatie eten en drinken

Eten en drinken

Er is een foodplein aanwezig waar je kan genieten van allerlei soorten hapjes en drankjes.

Informatie over ons

Over ons

Huisje Boompje Baby is een nieuw evenement georganiseerd door Lyse Events en Martiniplaza Groningen. Met liefde & enthousiasme wordt dit evenement neergezet in samenwerking met partners BabyPlanet en Martiniziekenhuis.

Informatie pinnen

Pinnen

In en om Martiniplaza is het niet mogelijk om bij een geldautomaat te pinnen. Pinnen is mogelijk bij de kassa van het evenement en het zal per standhouder verschillen of er wel of niet gepind kan worden.

 

Beeld- en geluidsopnames

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.