Programma

Van bekende namen tot unieke creatievelingen. Alles op het gebied van zwangerschap, geboorte, (jonge) kinderen en ouderschap.

  • Winkelstraat
  • Zorg- en informatieplein
  • Food & Drinks
  • Fun voor kids
  • Entertainment
  • Workshops & lezingen
  • Mommy-wellness hoek

Laat je verrassen door het diverse aanbod op Huisje Boompje Baby 2023. Met dit jaar nóg meer merken en activiteiten. Struin over de winkelstraat en shop de leukste outfit voor je kleintje. Laat jezelf verwennen in de mommy-wellness hoek en verwen je baby tijdens de babymassage workshop. Met ook dit jaar genoeg kinderactiviteiten en informatie over zwangerschap en (jonge) kinderen.

Workshops

Van creatieve workshops tot verdieping en ontspanning. Laat bijvoorbeeld een echo maken door B-flow pretecho of geef je kindje een babymassage met Sparkle Baby Spa.

Winkelstraat

Shop till you drop! In de winkelstraat vind je een uitgebreid assortiment met onder andere de nieuwste en beste baby- en kindermerken, handgemaakte hebbedingen en de leukste musthaves van nu. Hier vind je een overzicht met deelnemers.

Lezingen & presentaties

Laat je inspireren! Bezoek een lezing of presentatie en kom rijker thuis.

Food & drinks

Zin in een drankje of wat lekkers? Strijk neer in een van de gezellige zithoekjes of haal wat lekkers bij een van de foodtrucks.

Zorg- en informatieplein

Op zoek naar informatie over bevallen, slaapcoaching, opvoeden, kraamzorg en voeding? Op het zorg- en informatieplein geven onafhankelijke experts (o.a. van het Martini Ziekenhuis) advies en informatie.

Kids play & joy

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht: zij vermaken zich in de kids area. Kom lekker knutselen samen met Little Creations of laat je kids uitrazen bij Party Playground!